medÅpningstider Tirsdag kl 10:00-15:00 Onsdag kl 10:00-20:00

Oppdaterte biblioteksider finner man Her!

Torsdag 14.9 kl. 18 er det åpent møte på Nauen.
Emne denne gangen er:
Bruk av utklippsverktøy – Overføre til pdf-filer og til redigerbar tekst. Innsetting i slektsprogram
Foredragsholder: Egil Theie
Ta med pc.
Velkommen til et trivelig miljø med vafler og kaffe/te.

Slektsforskningskurs.

Tirsdag 19. september starter vårt slektsforskningskurs.

Det går deretter hver tirsdag og torsdag over 5 ganger.

Til Gjallarhorn

60Nytt Gjallarhorn nr 60

Høst 2017  Grunnkurs i slektsforskning.

1. Medlemsmøte torsdag den 24. august
2. Medlemsmøte torsdag den 14. september
3. Medlemsmøte torsdag den 12. oktober
4. Medlemsmøte torsdag den 9.november
5. Julebord torsdag den 30. november.

Generell slektsforskning
Slekts program i data (Legacy)
Bruk av internett og kilder
Gotisk skrift.
Første kurskveld: 19 september kl. 18.00

Velkommen til Vestfoldslektshistorielagt

nauenVestfold Slektshistorielag ligger i Vestfold fylke i den sørlige delen av Norge. Dersom du er interessert i å finne ut mer om dine forfedre, vil vi kunne gi råd og veiledning. Våre medlemmer møtes jevnlig på vårt Slektssenter som ligger på Nauen gård og klokke­støperi utenfor Tønsberg.
Senteret ligger i naturskjønne omgivelser sentralt i Vestfold fylke, lett tilgjengelig fra E-18. Nærmere beskrivelse lenger ned. Det ble åpnet den 4.september 2005 som landets første, åpne senter for slektsgranskere. Senteret drives på ideelt grunnlag av medlemmene i Vestfold Slektshistorielag og er åpent for alle som er interessert i slektsgransking.
Vi har eget medlemsblad som heter Gjallarhorn. Det utgis to ganger i året i samarbeid med Buskerud Slektshistorielag.
Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker informasjon. Hvis du leter etter dine forfedre og trenger en lokal kontakt, kan vi hjelpe deg. Noen av våre medlemmer kan ta på seg slektsforskningsoppgaver. Ofte vil du finne noen på Senteret også utenom åpningstidene, ta gjerne kontakt. Idéen bak senteret er at du selv skal kunne bestemme din arbeidsmåte og til hvilke tider du vil forske. Senteret er åpent for deg slik at du kan få tid til å arbeide uavbrutt. Fri entré.

Per. 1. januar 2016 gjelder disse sperrefristene:

- Fødte og døpte t.o.m. 1929
- Konfirmerte t.o.m. 1934