medÅpningstider Tirsdag kl 10:00-15:00 Onsdag kl 10:00-20:00

Oppdaterte biblioteksider finner man Her!

Velkommen til nok en uke på Nauen.
Vi har åpent i tirsdag 10-15 og onsdag 10-20.
Middagsmeny onsdag kl. 15:
Medisterkaker med grønnsaker. Dessert, kaffe.
Onsdag kveld kl. 17 fortsetter vi med litt gotisk.
Vi ser på en skifteprotokoll og forsøker å tyde skriften.

2009 judy34

Vestfold Slektshistorielag ønsker velkommen til julebord på Nauen.

Som vanlig serveres det ribbe, medisterkaker, pølser med tilbehør. Riskrem.
Pris for julebordet kr. 250. Inkluderer også drikke til maten (brus/øl) og kaffe/kaker.

Julebordet er TORSDAG 30. NOVEMBER KL. 18 på Slekts-senteret.

Påmelding innen 28. november på liste på Nauen eller ved epost til:

nisse 249x3001
Egil Theie

Leder Vestfold Slektshistorielag

Velkommen til Vestfoldslektshistorielagt

nauenVestfold Slektshistorielag ligger i Vestfold fylke i den sørlige delen av Norge. Dersom du er interessert i å finne ut mer om dine forfedre, vil vi kunne gi råd og veiledning. Våre medlemmer møtes jevnlig på vårt Slektssenter som ligger på Nauen gård og klokke­støperi utenfor Tønsberg.
Senteret ligger i naturskjønne omgivelser sentralt i Vestfold fylke, lett tilgjengelig fra E-18. Nærmere beskrivelse lenger ned. Det ble åpnet den 4.september 2005 som landets første, åpne senter for slektsgranskere. Senteret drives på ideelt grunnlag av medlemmene i Vestfold Slektshistorielag og er åpent for alle som er interessert i slektsgransking.
Vi har eget medlemsblad som heter Gjallarhorn. Det utgis to ganger i året i samarbeid med Buskerud Slektshistorielag.
Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker informasjon. Hvis du leter etter dine forfedre og trenger en lokal kontakt, kan vi hjelpe deg. Noen av våre medlemmer kan ta på seg slektsforskningsoppgaver. Ofte vil du finne noen på Senteret også utenom åpningstidene, ta gjerne kontakt. Idéen bak senteret er at du selv skal kunne bestemme din arbeidsmåte og til hvilke tider du vil forske. Senteret er åpent for deg slik at du kan få tid til å arbeide uavbrutt. Fri entré.

Til Gjallarhorn

Per. 1. januar 2017 gjelder disse sperrefristene:

- Fødte og døpte t.o.m. 1930
- Konfirmerte t.o.m. 1935